Bestellen, Betalen & Bezorging

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over bestellen bij het Tien Tenen kinderschoenen.

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u contact opnemen, tel: +31 (0)6-34270998 (tijdens kantooruren), of u kunt uw vraag of opmerking naar klantenservice@tientenen.nl mailen.


Betalen
Bij Tien Tenen kinderschoenen kunt u snel en eenvoudige met iDeal betalen (klik hier als u meer informatie over iDeal wenst). Ook kunt u er voor kiezen om het orderbedrag vooruit te betalen via bank of giro ten name van Tien Tenen kinderschoenen. Mail ons dan wel uw bestelling door naar klantenservice@tientenen.nl


Bankgegevens Nederland:
Rabobank, NL69RABO0156083744
(IBAN: NL69RABO0156083744 - BIC: RABONL2U)

Verzendkosten
Tien Tenen kinderschoenen brengt de volgende verzendkosten in rekening:
 

Verzendkosten voor Nederland
Voor orders zonderkorting boven de 50 euro worden geen verzendkosten berekend. Voor orders met korting en onder 50 euro bedragen de verzendkosten € 6,95.
 

Verzendkosten voor België
Voor orders die worden verzonden naar België bedragen de verzendkosten € 14,95.


Logisitieke Partners
Tien Tenen kinderschoenen maakt voor haar verzendingen gebruik van 1 leverancier.


Zendingen in Nederland
Alle orders van Tien Tenen kinderschoenen worden in Nederland aangeboden en afgehandeld door Post NL.


Zendingen in België
Alle orders van Tien Tenen kinderschoenen worden in België aangeboden en afgehandeld door Post NL.


Levertijd
Als uw bestelling van Tien Tenen kinderschoenen voor 17.00u binnen is dan wordt uw bestelling in Nederland en België diezelfde werkdag verzonden, na ontvangst van betaling. Als de bestelling en betaling in het weekend binnen komt dan wordt uw bestelling maandag verzonden.

Mocht het Tien Tenen kinderschoenen door omstandigheden artikelen niet op voorraad hebben en is het niet mogelijk de bestelde artikelen binnen 8 werkdagen te leveren dan wordt u daarvan per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht. Uiteraard heeft u op dat moment de mogelijkheid de order te annuleren.


Levering bij meerdere artikelen
Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt zal Tien Tenen kinderschoenen, indien mogelijk, alles in één keer bij u laten bezorgen.


Retourneren
Bij Tien Tenen kinderschoenen heeft u de mogelijkheid om alle artikelen, in de originele verpakking, zonder opgave van reden, tot en met 14 dagen na ontvangst te retourneren of te ruilen. Uitgezonderd artikelen gekocht met de actie 75%. Deze kunnen niet retour.

 

Op het moment dat wij de artikelen retour hebben ontvangen zullen wij, afhankelijk van uw keuze, het totale orderbedrag op uw rekening terug storten en/of u een alternatieve keuze toezenden. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.