Veterboots


Geen producten gevonden voor de geslecteerde criterea.

Trendy veterboots voor meisjes koop je bij Tientenen!

Veterboots, je kunt er niet genoeg hebben! Deze schoenen kun je het hele jaar door dragen. De trendy veterboots voor meisjes geven iedere outfit een boost. Je kunt de veterboots combineren met een stoere jeans, een korte broek of onder een jurkje. Zeker tijdens koudere dagen in de winter zijn deze veterboots niet meer weg te denken. Een aantal veterboots hebben ook een ritssluiting, zo kun je de schoenen makkelijk aantrekken. De veterboots zijn van verschillende merken, Berberlis, Clic!, Dr. Martins, Hip, Nik&Nik, Pinocchio, SHO.E.B, Timberland en Vans.

Heb jij al een paar trendy veterboots in jouw schoenenkast? De veterboots gaan vanaf maat 24 tot en met 38. De boots zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij Tientenen vind jij stoere veterboots die een statement maken bij iedere outfit.

 

In welke kleuren zijn de veterboots voor meisjes te verkrijgen?

Meisjes, bij iedere outfit past wel een ander paar veterboots! Onze veterboots zijn in meerdere kleuren, beige, donkerblauw, goud, rood, roze, rose, wit en zwart. Ook hebben onze boots verschillende printjes, bloemenprint, glitters, panterprint en slangenprint.

 

Heb jij nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice en we beantwoorden graag jouw vraag! Wij bieden ook de mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp. Hippe veterboots voor meisjes bestel je bij Tientenen.

 

· Niet goed, geld terug
· Gratis Verzending
· Voor 17.30 besteld, morgen in huis
· Achteraf betalen mogelijk

Opruiming?

Wil je weten wanneer de opruiming begint? Dan vul hier je e-mailadres in?