Jongensschoenen


De leukste jongensschoenen vind je bij tientenen!

Elk seizoen staan wij Tientenen voor jou klaar! Wij hebben verschillende soorten jongensschoenen in onze collectie. Van klein naar groot, wij beschikken van elke maat! Je kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor leuke zwarte sneakers met een zwarte zool of voor een opvallende gele sneaker. Wij hebben ook leuke sneaker van het merk Vans die vooral nu in de mode zijn! We hebben ze in de kleuren zwart wit en met print. Aan u de keus wat uw zoon het leukste vindt! Bent u toch liever van sandalen of slippers in de zomer? Dan hebben wij ook nog een leuk assortiment klaar staan speciaal voor uw zoon!

 

Seizoen

Wij houden rekening met elk seizoen. In ons assortiment hebben wij zowel dichte als open schoenen. Je hebt bijvoorbeeld de keus uit leuke kleurrijke regenlaarzen voor in de herfst! Of je kan kiezen uit leuke zandkleurige sandalen voor in de zomer, die perfect bij uw zoon passen! Wij begrijpen dat uw zoon van stoere schoenen houdt daarom zie je in ons assortiment veel stoere kleuren en prints terug. Zoals bij een regenlaars van het merk Enfant. Deze regenlaars bevat een stoere legerprint! Verder zie je in ons assortiment stoere kleuren terugkomen zoals donkergroen en zwart. Genoeg keus voor uw zoon!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem dan een kijkje in onze webshop! Heeft u verder nog vragen over een van onze schoenen of andere producten uit onze collectie? Neem dan contact op via onze mail klantenservice@tientenen.nl of bel naar 0492-520229.

Opruiming?

Wil je weten wanneer de opruiming begint? Dan vul hier je e-mailadres in?