Meisjesschoenen


De mooiste meisjesschoenen vind je bij Tientenen!

Ben je al dagen aan het zoeken naar leuke schoenen voor uw dochter? Dan kun je bij ons terecht! Ons assortiment is zo uitgebreid dat we voor ieder meisje genoeg keus hebben. Houdt uw dochter liever van stoere boots onder een legging? Of voor schattige ballerina’s onder een leuk jurkje? Wij staan voor u en uw kind klaar!

 

Ons assortiment

Het assortiment wat wij aanbieden is erg uitgebreid! Wij verkopen zowel boots, laarzen en bandschoenen als sneaker, sandalen en slippers. Wat onze meisjesschoenen zo leuk maakt is dat je uit verschillende stijlen kunt kiezen. Zoals een schattige look met leuke sneakers waar een strik op zit of voor een stoere outfit met boots van het merk Dr. Martens. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom werken we met de volgende merken samen: Dr. Martens, Vans, Nik & Nik en Timberland en nog veel meer.

Neem een kijkje op onze webshop voor meer leuke schoenen en accessoires! Vragen? Wij staan voor jou klaar! Je kan ons mailen naar klantenservice@tientenen.nl of bel naar 0492-520229.

Opruiming?

Wil je weten wanneer de opruiming begint? Dan vul hier je e-mailadres in?