Regenlaarzen


De stoerste regenlaarzen voor jongens koop je bij Tientenen!

We weten allemaal dat we in Nederland niet het beste klimaat hebben. De regen zijn we op een gegeven moment wel zat! Gemiddeld hebben we in Nederland per jaar 132 dagen regen. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw zoon een paar regenlaarzen in huis hebt! De regenlaarzen zijn in verschillende modellen. Je kunt kiezen tussen gevoerde regenlaarzen of regenlaarzen zonder voering. De regenlaarzen met voering worden dan ook thermoboots genoemd. De voering is dan van wol, wat de voeten lekker warm houdt. Heb jij al een paar regenlaarsjes in jouw schoenenkast?

Als het weer ineens omslaat, heb je met de En fant regenlaarzen altijd droge en warme voeten. Tegelijkertijd zijn de laarzen praktisch en functioneel, schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest! De laarzen zijn in de maten 24 tot en met maat 33.

 

In welke kleuren zijn de regenlaarzen voor jongens te verkrijgen?

Onze laarsjes zijn van goede kwaliteit en betaalbaar! De En Fant regenlaarzen voor jongens zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, dark blue, gold, leather brown en sage.

 

Heeft u vragen over een van onze regenlaarsjes? Neem dan gelijk contact op met onze klantenservice, hier helpen wij u graag verder! De trendy regenlaarzen bestel je bij Tientenen!

 

· Niet goed, geld terug
· Gratis Verzending
· Voor 17.30 besteld, morgen in huis
· Achteraf betalen mogelijk

Opruiming?

Wil je weten wanneer de opruiming begint? Dan vul hier je e-mailadres in?