Tassen


De leukste geprinte kindertassen vind je bij Tientenen!

Bent u nog opzoek naar een leuke tas voor uw zoon of dochter? Dan kun je bij ons terecht! Wij verkopen namelijk leuke geprinte tassen van het merk Little Legends. Wat deze tassen zo uniek maakt zijn de leuke prints die je op de tassen kunt terugvinden en de inhoud van de tas. Wij hebben namelijk in onze collectie de volgende prints: strepen, geblokt, bunny, dino, skateboard, tijger en bloemen. De afmeting van de tas is als volgt: B 27 x H 38 x D 14 cm. Deze tas bevat ook nog eens een stevige kwaliteit waardoor de tas niet makkelijk kapot kan gaan.

 

Voor wie is de tas geschikt?

De tassen die wij verkopen zijn geschikt voor kinderen van 4 jaar oud t/m ongeveer 12 jaar oud. De tassen zijn zowel leuk voor jongens en meisjes door de leuke prints. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een leuke tas voor uw zoon en dochter is! Voor de jongens kun je kiezen uit een bijvoorbeeld een stoere dino tas. Voor de meisjes kun je kiezen uit bijvoorbeeld een leuke bloemprint of een bff tas. Bekijk onze website om al onze leuke prints te bekijken!

Vergeet niet, voor 17:30 besteld dezelfde dag verzonden! Vragen? Je kan ons mailen naar klantenservice@tientenen.nl of bel naar 0492-520229. Wij staan altijd voor jou klaar!

Opruiming?

Wil je weten wanneer de opruiming begint? Dan vul hier je e-mailadres in?