Claesens pyama'sGeen producten gevonden voor de geslecteerde criterea.

Het merk Claesen’s bij Tientenen kinderschoenen

Ben je op zoek naar een nieuwe pyjama? Het merk Claesen’s heeft niet alleen een ruim aanbod jongenspyjama’s, maar ook meisjespyjama’s. Bij Tientenen vind je naast een ruim aanbod in schoenen voor kinderen, ook andere zaken zoals accessoires, kinderondergoed en kinderpyjama’s. Ontdek zelf alle mogelijkheden en profiteer daarnaast van een snelle verzending!

 

Claesen’s heeft meerdere artikelen in het assortiment. Zo kun je kiezen uit leuke pyjama’s voor kinderen, maar ook voor warme onesies in diverse kleuren en prints. Een leuke meisjespyjama of een stoere onesie voor je zoon: je vindt het allemaal in het aanbod van Claesen's bij Tientenen. Het creëren van kwalitatief en leuk ondergoed en mooie nachtkleding voor jongens en meisjes: dat is de belangrijkste drijfveer van Claesen’s.

 

In onze webshop vind je het complete aanbod kinderschoenen, kinderpyjama’s, nachtkleding voor kinderen en accessoires. Je kunt met heel veel gemak een leuke pyjama online bestellen. Je hebt je bestelling al binnen een dag in huis. Online bestellen is daardoor makkelijker dan ooit. Ontdek het zelf bij Tientenen en bestel een nieuwe pyjama voor jouw zoon of dochter! Ga je liever langs de winkel voor het passen van een pyjama? Onze partner Samsam heeft een winkel in Helmond aan de Steenweg 26. Hier kun je gerust langsgaan om jouw aankoop te doen!

 

Tientenen Kinderschoenen

Tientenen Kinderschoenen is dé webshop voor kinderschoenen. Voor jongens en meisjes vind je hier een uitgebreid aanbod van verschillende merken in diverse prijscategorieën. Je vindt dus altijd de schoenen die bij jouw smaak en binnen je budget passen. Online schoenen voor de kinderen bestellen bij Tientenen is makkelijker dan ooit. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 06-34270998 of stuur een mail naar klantenservice@tientenen.nl.

Opruiming?

Wil je weten wanneer de opruiming begint? Dan vul hier je e-mailadres in?