HavaianasGeen producten gevonden voor de geslecteerde criterea.

Het merk Havaianas slippers bij Tientenen kinderschoenen

Havaianas slippers zijn een van de meest bekende slippers die verkrijgbaar zijn. Het merk Havaianas is gevestigd in Brazilië en staat bekend om de kwalitatieve en leuke teenslippers. En wanneer je op zoek bent naar een goede slipper voor de zomer of voor een vakantie zit je goed met Havaianas slippers. Hier kies je uit verschillende kleuren en prints en vind je de beste slipper voor jouw zoon of dochter.

 

Havaianas is een merk dat niet alleen slippers maakt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. En voor kinderen kies je uit diverse leuke prints: hier vind je niet alleen slippers van My Little Pony, maar ook stoere Minecraft slippers of leuke Disney Havaianas slippers. Er is altijd wel een leuke slipper te vinden die helemaal bij jou past. Dit geldt niet alleen voor kinderslippers, maar ook voor de slippers voor volwassenen. De gouden slippers voor dames doen het altijd erg goed, maar ook de Slim Havaianas met het strass steentje zijn prachtig aan de voet. Wordt nog moeilijk kiezen tussen al die mooie slippertjes.

 

Kies voor gemak en bestel je Havaianas teen slippers eenvoudig en snel online. Bekijk het aanbod, vind de slipper die bij jou passen en plaats je bestelling online. Je krijgt je slippers heel snel thuisbezorgd, zodat jij optimaal kan gaan genieten van de topkwaliteit en het leuke design.

 

Tientenen Kinderschoenen

Tientenen Kinderschoenen is dé webshop voor kinderschoenen. Voor jongens en meisjes vind je hier een uitgebreid aanbod van verschillende merken in diverse prijscategorieën. Je vindt dus altijd de schoenen die bij jouw smaak en binnen je budget passen. Online schoenen voor de kinderen bestellen bij Tientenen is makkelijker dan ooit. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 06-34270998 of stuur een mail naar klantenservice@tientenen.nl.

Opruiming?

Wil je weten wanneer de opruiming begint? Dan vul hier je e-mailadres in?