Salt-Water SandalsHet merk Salt Water sandalen bij Tientenen kinderschoenen

Ontdek hier het complete aanbod van Salt Water sandals bij Tientenen. De webshop heeft een ruim aanbod van kwalitatieve sandalen voor jongens en meisjes. Het Amerikaanse merk is al jaren ongekend populair in de Verenigde Staten, maar inmiddels worden ze ook in Nederland steeds bekender. En dat is niet voor niets, want het aanbod van Salt Water sandaaltjes is zeer ruim! Wij zijn zo blij dat we dit mooie sandalenmerk in ons assortiment hebben kunnen opnemen. Neem snel een kijkje in onze kinderschoenen online winkel, hier krijg je zeker geen spijt van, want we hebben goede kinderschoenen met een trendy uitstraling.

 

Het merk heeft zeer goede en mooie jongenssandalen en meisjessandalen in het assortiment. Deze bestel je makkelijk en snel in de schoenenwebshop van Tientenen! Je hebt de keuze uit heel veel verschillende sandalen voor meisjes in kleuren als geel, groen en rosé goud maar ook in klassiek bruin. Het is daarnaast ook mogelijk om sandalen voor jongens te vinden. Kies uit mooie sandaaltjes in kleuren als olijfgroen, navy blauw en bruin. Met sandalen van Salt Water kies je niet alleen voor schoenen met een mooi design, maar ook voor een duurzame schoen, gemaakt van kwalitatieve materialen. Wist je dat je deze sandalen ook als waterschoenen kunt gebruiken? Zo zijn ze extra functioneel!

 

In onze kinderschoenenwebshop vind je alle Salt Water kindersandalen en kun je deze bestellen wanneer dat jou uitkomt. Vandaag bestellen is de volgende (werk)dag in huis! Online bestellen is makkelijker dan ooit. Ontdek het zelf bij Tientenen en bestel hier de nieuwe sandaal voor jouw zoon of dochter!

 

Tientenen Kinderschoenen

Tientenen Kinderschoenen is dé webshop voor kinderschoenen. Voor jongens en meisjes vind je hier een uitgebreid aanbod van verschillende merken in diverse prijscategorieën. Je vindt dus altijd de schoenen die bij jouw smaak en binnen je budget passen. Online schoenen voor de kinderen bestellen bij Tientenen is makkelijker dan ooit. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 06-34270998 of stuur een mail naar klantenservice@tientenen.nl.

Opruiming?

Wil je weten wanneer de opruiming begint? Dan vul hier je e-mailadres in?