Zebra tassenGeen producten gevonden voor de geslecteerde criterea.

Het merk Zebra tassen bij Tientenen kinderschoenen

Benieuwd naar de collectie van Zebra tassen? Bij Tientenen vind je de tassencollectie van dit merk en kun je altijd een tas vinden die aan jouw wensen voldoet. Een goede rugzak is een belangrijke accessoire voor jouw kind: hier past eten en drinken in, maar ook andere zaken zoals boeken of schoolopdrachten. Een kinderrugzak moet ten eerste van goede kwaliteit zijn, maar moet daarnaast ook een leuk design hebben. Zebra tassen voldoen aan beide eisen: bekijk daarom snel het aanbod en bestel jouw favoriete tas online!

 

Zebra rugzakken zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren. Van pasteltinten tot donkere kleuren: het is allemaal te vinden in het assortiment van Zebra. Meisjes- en jongenstassen zijn dan ook heel goed te vinden bij dit merk. En in de webshop ben je ook nog eens verzekerd van snelle verzending! Een extra voordeel is dat de tassen voor kinderen van Zebra voorzien zijn van een naamlabel, zo raak je zoon of dochter de tas nooit kwijt. Tientenen zorgt ervoor dat jij jouw Zebra tas snel in huis hebt. Ontdek zelf de snelle service!

 

Tientenen Kinderschoenen

Tientenen Kinderschoenen is dé webshop voor kinderschoenen. Voor jongens en meisjes vind je hier een uitgebreid aanbod van verschillende merken in diverse prijscategorieën. Je vindt dus altijd de schoenen die bij jouw smaak en binnen je budget passen. Online schoenen voor de kinderen bestellen bij Tientenen is makkelijker dan ooit. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 06-34270998 of stuur een mail naar klantenservice@tientenen.nl.

Opruiming?

Wil je weten wanneer de opruiming begint? Dan vul hier je e-mailadres in?